Administratie kantoor

Alle administratiekantoren, boekhouders en accountants in Nederland

Accountantskantoor KUBUS Heerlen

Accountantskantoor KUBUS Heerlen adresgegevens

Accountantskantoor KUBUS Heerlen
Molenaarshof 31
6417 SB Heerlen

website: www.kubusheerlen.nl
e-mail: heerlen@kubus.nl
telefoonnummer: 045-5113008

Bedrijfsprofiel Accountantskantoor KUBUS Heerlen

KUBUS Heerlen is aangesloten bij de landelijke organisatie KUBUS, een multidisciplinair samenwerkingsverband met meer dan 93 vestigingen, waaronder een 6-tal accountantskantoren en verschillende fiscalisten.

Dankzij onze langdurige ervaring in het MKB – zelf ben ik registeraccountant, met meer dan 25 jaar ervaring - en het KUBUS netwerk kunnen wij u o.a. ondersteunen op het gebied van accountancy, belastingen, administratie, personeel & organisatie, corporate finance, ondernemersplannen, aan- en verkoop van bedrijven en indien gewenst op het gebied van managementrapportage en liquiditeitsplanning.

U kunt er van uitgaan, dat KUBUS Heerlen frequent en helder met u communiceert, beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen, haar dienstverlening vormt naar uw wensen en zorgt dat u weet waarvoor u betaalt.

Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze lage overheadkosten, scherpe tarieven bieden; aanmerkelijk lager dan de tarieven van middelgrote accountantskantoren en vergelijkbaar met andere administratiekantoren, maar met een betere kwaliteit, een hogere servicegraad en een persoonlijke benadering.

We brengen altijd een offerte uit met een vaste prijs per jaar voor de reguliere werkzaamheden, waarbij kleinere (telefonische) adviezen zijn inbegrepen.

Kaart & Routebeschrijving