Administratie kantoor

Alle administratiekantoren, boekhouders en accountants in Nederland

Raad Bunnik

Raad Bunnik adresgegevens

Raad Bunnik
Regulierenring 13 B
3981LA Bunnik

website: www.raadbunnik.nl
e-mail: info@raadbunnik.nl
telefoonnummer: 030-6567527

Bedrijfsprofiel Raad Bunnik

RAAD
Betrouwbaar, accuraat en snel
RAAD Bunnik is in 1995 opgericht en telt naast de twee eigenaren Jurgen Appel en Eric de Jong inmiddels vier medewerkers.

We richten ons voornamelijkop het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Een “goede klik” vinden we belangrijk, want we zijn graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op uw vragen en op nieuwe ontwikkelingen.

We hebben diverse specialisten in huis op het gebied van de loonadministratie, boekhouding en fiscaliteiten. Zo kunt u zich richten op de bedrijfsvoering van uw onderneming en is de administratie in goede handen.

Wij nemen u uw administratie graag uit handen. Uw aandacht en interesse kunt u dan richten op zaken waar u het beste in bent en het prettigste vindt om te doen. Wij verzorgen, als u dat wilt, uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financiële jaarverslag. Betrouwbaar, accuraat en snel. Mocht u spelen met de gedachte om een eigen bedrijf te beginnen, dan kunnen wij u als RAAD Bunnik ondersteunen en begeleiden op dit soms moeilijke pad.

Kaart & Routebeschrijving