Administratie kantoor

Alle administratiekantoren, boekhouders en accountants in Nederland

Balance Administratie- en Adviesbureau

Balance Administratie- en Adviesbureau adresgegevens

Balance Administratie- en Adviesbureau
Van Hardenbroeklaan 40
3981 EP Bunnik

website: www.balance-adm.nl
e-mail: [email protected]
telefoonnummer: 030-6579900

Bedrijfsprofiel Balance Administratie- en Adviesbureau

Balance Administratie- en Adviesbureau van Hans Pot biedt financieel-administratieve en fiscale diensten aan ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, zzp’ers en starters, voornamelijk in Midden-Nederland.

Stijl is open en eerlijk, informeel maar toch zakelijk. Er wordt actief meegedacht met de cliënten en oplossingsgericht gewerkt bij knelpunten op financieel-administratief en fiscaal gebied.
De uitdaging is het goed laten kloppen van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften.

Hans Pot weet wat het is om ondernemer te zijn en met welke issues bedrijven/ ondernemers te maken hebben. U zoekt iemand die u daarbij helpt of die af en toe eens over uw schouder meekijkt.
Vanzelfsprekend worden de fiscale en financiële ontwikkelingen op de voet gevolgd, zodat u proactief kan worden geadviseerd en begeleid.
Daarom is het vooral belangrijk dat het goed klikt met de cliënten.

Balance Administratie- en Adviesbureau is aangesloten bij Fiscount, een organisatie met fiscalisten, juristen en accountants, die uitsluitend aangesloten kantoren of klanten van aangesloten kantoren adviseren, waarbij hun deskundigheid en know-how kan worden ingeschakeld bij specifieke vraagstukken.
Ook wordt samengewerkt in een regionaal netwerk van accountants, juristen, notarissen, loonspecialisten, financial planners en hypotheekadviseurs.

Kaart & Routebeschrijving